FAQ  •  Soccer Games  •  Mini-Chat  •  Register  •  Login

Stuck on LOADING... screen

<<

DanSherwind

Posts: 5

Joined: 21 May 2017, 15:04

Post 21 May 2017, 15:14

Stuck on LOADING... screen

Hi everyone, I've played ball3d for like more than 1 year, but from the moment that it's on Steam it just gets stuck on LOADING... screen. Can you help me?
My specs are:
CPU: Pentium 4 561 HT 3.6 Ghz
GPU: Nvidia G 210 1GB
RAM; 4GB DDR2
OS: Windows XP 32bit SP3

Hope you can help me :) I've already did all the fixes.
<<

Striker

User avatar

Posts: 999

Joined: 05 Aug 2014, 13:23

Location: Wojkowice, Śląsk.

Post 22 May 2017, 09:53

Re: Stuck on LOADING... screen

DanSherwind wrote:OS: Windows XP 32bit SP3


Firstly I recommend to upgrade your OS.
Secondary, have you any antycheat on your computer?
Question? -> PM
GG: 7193025
Image
<<

DanSherwind

Posts: 5

Joined: 21 May 2017, 15:04

Post 22 May 2017, 12:43

Re: Stuck on LOADING... screen

I shouldnt. What anti-cheat cause BALL3D problems?
<<

Striker

User avatar

Posts: 999

Joined: 05 Aug 2014, 13:23

Location: Wojkowice, Śląsk.

Post 22 May 2017, 13:14

Re: Stuck on LOADING... screen

DanSherwind wrote:I shouldnt. What anti-cheat cause BALL3D problems?

Player from Poland had this same problem. He uninstalled anticheat for CS:GO and problem was solved.
Else... try to upgrade your graphic card drivers.
Question? -> PM
GG: 7193025
Image
<<

DanSherwind

Posts: 5

Joined: 21 May 2017, 15:04

Post 22 May 2017, 14:00

Re: Stuck on LOADING... screen

Still having this problem. I don't have CSGO and I've upgraded my graphic drivers. :(
<<

Striker

User avatar

Posts: 999

Joined: 05 Aug 2014, 13:23

Location: Wojkowice, Śląsk.

Post 22 May 2017, 14:38

Re: Stuck on LOADING... screen

DanSherwind wrote:Still having this problem. I don't have CSGO and I've upgraded my graphic drivers. :(

Hm... ok, did you try to reinstall ball3d?
Question? -> PM
GG: 7193025
Image
<<

DanSherwind

Posts: 5

Joined: 21 May 2017, 15:04

Post 22 May 2017, 15:31

Re: Stuck on LOADING... screen

Yes, i did.
<<

DanSherwind

Posts: 5

Joined: 21 May 2017, 15:04

Post 22 May 2017, 15:46

Re: Stuck on LOADING... screen

I've a Pentium 4 561 HT 3.6 ghz
Could it be the problem?
<<

DynashSdj

Posts: 15

Joined: 26 Sep 2018, 17:12

Post 26 Sep 2018, 17:19

Re: Stuck on LOADING... screen

I have this problem tho, Just wait 2/1 Minut(s) then it is done

BB CRAASH

Return to Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron